Iconen United lyrisch over KDB: "Beter dan Beckham, Scholes en Giggs"

Iconen United lyrisch over KDB:
Donderdag 15 februari 2018 - 11:19   I  

Manchester United heeft in haar rijke geschiedenis al heel wat geweldige voetballers in haar rangen gehad. Denk maar aan David Beckham, Ryan Giggs en Paul Scholes. Toch lijken zelfs die stilaan te verbleken naast de geweldige prestaties van Kevin De Bruyne, die bij aartsrivaal Manchester City het mooie weer maakt.

Op de website van de Premier League namen de twee United-iconen Michael Owen en Owen Hargreaves even de tijd vrij om De Bruyne te vergelijken met die drie geweldige United-voetballers. Ze waren dan ook duidelijk in hun conclusie: De Bruyne is beter. 

Owen geeft daar dan ook een zeer specifieke reden voor. "De Bruyne is misschien nog beter. Beckham had bijvoorbeeld een geweldige traptechniek, maar hij had niet het spelinzicht van De Bruyne. Als ik ze in volgorde moet zetten, plaats ik De Bruyne boven Scholes, Giggs en Beckham. Maar ik kan niet geloven dat ik dat net heb gezegd", aldus Owen.

Ook Hargreaves in diep onder de indruk van KDB. "Dat hij nu al vergeleken wordt met dit gezelschap, toont gewoon op welk niveau De Bruyne momenteel speelt", concludeert Hargreaves.

Poll: Is die lofzang terecht?

vrijdag 7 oktober 2022

donderdag 6 oktober 2022

woensdag 5 oktober 2022

dinsdag 4 oktober 2022