Coucke is razend na deze transfer van Anderlecht

Coucke is razend na deze transfer van Anderlecht
Zaterdag 10 februari 2018 - 12:18   I  

Binnenkort heeft Marc Coucke het voor het zeggen bij RSC Anderlecht, en het is maar zeer de vraag of spelersmakelaar Mogi Bayat dan nog een belangrijke rol zal spelen in de transfers van paars-wit.

Tijdens de winterstop leek het er nog op alsof Coucke en Bayat de vredespijp zouden roken en het vervelende vertrek van Silvio Proto bij KV Oostende (met slaande deuren vertrokken richting Olympiakos, nvdr.) zouden vergeten.

Allemaal goed en wel, maar Bayat lijkt nu alweer tegen de kar van Coucke gereden te hebben. Volgens de Franstalige krant La Capitale is Coucke razend over de gang van zaken in de transfer van Dodi Lukebakio.

Via Charleroi naar Watford, maar Anderlecht loopt veel geld mis

Volgens Coucke liep Anderlecht heel wat geld mis, door de beloftevolle vleugelaanvaller in januari definitief naar Sporting Charleroi te laten gaan. De Zebra’s verkochten Lukebakio op hun beurt met een flinke meerwaarde – er is her en der sprake van een transfersom van 8 miljoen euro – door aan het Engelse Watford.

Mogi Bayat speelde – wie had u anders gedacht? – speelde een belangrijke rol in de deal en dat zint Coucke niet bepaald. Afwachten hoe de relatie tussen de nieuwe eigenaar van Anderlecht en de invloedrijke makelaar zal evolueren.

Poll: Had Anderlecht meer geld moeten vragen voor Lukebakio?

TAGS  I  Lukebakio  I   Charleroi  I   Anderlecht  I   Watford  I   Coucke  I   Bayat

zaterdag 22 juni 2024

vrijdag 21 juni 2024

donderdag 20 juni 2024

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024