'Leko neemt ingrijpende beslissing na nieuw puntenverlies Club Brugge'

'Leko neemt ingrijpende beslissing na nieuw puntenverlies Club Brugge'
Maandag 05 februari 2018 - 06:21   I  

Club Brugge morste ook zondagavond met de punten. Thuis tegen Sporting Charleroi liet de leider na om de wedstrijd te beslissen en zo konden de bezoekers terugkeren tot 3-3.

Wat opviel, is dat doelman Vladimir Gabulov er lang niet altijd goed uitzag bij de tegendoelpunten. Vooral bij de eerste twee goals van Charleroi had de Rus meer kunnen doen. Het is dan ook niet uitgesloten dat trainer Ivan Leko Kenneth Vermeer een kans geeft.

"Het zat er al aan te komen en nu is het voor mij wel duidelijk: donderdag moet Kenneth Vermeer in doel bij Club", zegt gewezen doelman Geert De Vlieger in Het Nieuwsblad.

"Eerder was er misschien nog geen directe aanleiding en Club had al zoveel van doelman geswitcht. Maar Gabulov had zich nog geen moment als een meerwaarde getoond, kon geen punten pakken. Dan vond ik Butelle beter."

"Nu zag je toch ook concreet: tegen die eerste en vooral die tweede goal was meer te doen. Dan haalt Vermeer toch een hoger niveau. De bekermatch tegen Standard moet voor hem zijn", besluit De Vlieger.

Poll: Moet Vermeer tijdens de volgende match in doel staan?

TAGS  I  De Vlieger  I   Club Brugge  I   Leko  I   Gabulov  I   Vermeer

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024