Groot probleem voor Club: "Wat als hij ook in de fout gaat?"

Groot probleem voor Club:
Zondag 04 februari 2018 - 23:30   I   door Redactie

Volgens Ludo Vandewalle heeft Club Brugge toch een probleem met zijn doelmannen. Dat probleem kan volgens de chef voetbal van Het Nieuwsblad nog groter worden als Kenneth Vermeer in doel komt.

Gabulov acteert behoorlijk onzeker. "Leko zal zijn keepersprobleem niet groter maken door tegen Standard met Vermeer, eventueel de vijfde doelman dit seizoen, in het doel te plaatsen. Mogelijk is de Nederlander beter maar wat als hij ook in de fout gaat? Dan hou je niet veel meer over", waarschuwt Vande Walle.

"In de defensie wisselt Leko wel. Tegen Charleroi stonden nieuwkomers Scholz en Mitrovic naast Mechele in de defensie, woensdag waren dat nog Vanlerberghe en Denswil. Het is zoeken en tasten maar door de vormdip van Denswil en omdat Vanlerberghe nog altijd niet klaar lijkt voor het niveau van Club Brugge, zijn het logische ingrepen. Scholz kon niet imponeren, Mitrovic was op defensief vlak wel sterk. Zijn uitverdedigen kan beter maar zeker in het huidige Club lijken verdedigende capaciteiten het belangrijkste

Poll: Vrees jij ook dat Vermeer zal tegenvallen?

TAGS  I  Club Brugge  I   Vermeer  I   Gabulov

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024