Vertrekt Vanhaezebrouck bij AA Gent? "Het smaakt naar meer"

Vertrekt Vanhaezebrouck bij AA Gent?
Woensdag 07 december 2016 - 08:40   I   door Redactie

Waar ligt de toekomst van Hein Vanhaezebrouck? De coach heeft nog een contract tot 2018 bij AA Gent. Hij werd echter ook al aan Anderlecht gelinkt.

"Het is nogal duidelijk dat het succes naar meer smaakt bij Hein", zegt AA Gent-manager Michel Louwagie in Sport/Voetbalmagazine. "Hij heeft nog een overeenkomst tot 30 juni 2018, maar je weet dat elk contract opzegbaar is. Alleen hij kan daar een zinnig antwoord op geven. Na het vertrek van drie basispionnen staan we derde, zitten we in de kwartfinales van de beker en behouden we uitzicht op de knock-outfase van de Europa League."

"Sportief zitten we dus op schema. Voor alle duidelijkheid: wij willen dit jaar kampioen worden. Maar wat Hein op het einde van het seizoen zal doen, weten we niet. Wij hopen alleszins dat hij blijft. We weten dat hij heel graag naar het nieuwe oefencomplex zou trekken, want het is een beetje zijn geesteskind en ontwerp. Daar wil je dan toch graag zelf bij zijn, niet? Maar zijn leven en carrière, die hebben we niet in de hand."

TAGS  I  AA Gent  I   Hein Vanhaezebrouck  I   Michel Louwagie

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024