Deze speler zet Martinez voor zwaar dilemma en eist plek op voor WK

Deze speler zet Martinez voor zwaar dilemma en eist plek op voor WK
Dinsdag 19 december 2017 - 14:25   I  

Met het WK in aantocht willen veel Rode Duivels hun plek in de selectie verzekeren. Er moeten wel nog enkele belangrijke knopen doorgehakt worden en Martinez krijgt het wellicht moeilijk binnenkort.

Zo nam hij vorige vriendschappelijke interlands Januzaj en Depoitre mee. Spelen deed beide heren niet, waardoor er opnieuw grote vraagtekens geplaatst worden achter hun namen. Depoitre zou er alvast graag bij zijn. Dat vertelt hij in Sport/Voetbalmagazine. Al durft hij amper te hopen.

"De Duivels, dat is de Heilige Graal, maar van het WK in Rusland een doel maken wil ik niet. Ik ben te bang om teleurgesteld achter te blijven. Als er geen blessures komen, zal een selectie moeilijk worden. Geen speelkansen krijgen in die vriendschappelijke wedstrijden tegen Mexico en Japan spreekt niet in mijn voordeel, dat weet ik ook", aldus Depoitre.

Wel denkt hij dat hij zijn plekje in de selectie verdient. Hij denkt zelfs dat hij het niet slechter zou doen dan Origi of Benteke. Al heeft hij wel zeer veel respect voor die jongens.

"Ik ben niet jaloers op het krediet dat Origi en Benteke krijgen, al denk ik wel dat ik het misschien even goed had kunnen doen als zij. Ik ben een vechter die denkt dat hij zijn plaats heeft binnen die groep. Die twee zijn wel twee superjongens die al verscheidene seizoenen bewezen dat ze het niveau hebben."

Dan rest Depitre nog maar één ding te doen en dat is het Martinez moeilijk maken. "Mijn kansen op een WK zijn beperkt, maar dat wil niet zeggen dat ik er niet aan denk. Aan mij om de keuze van de trainer moeilijk te maken."

 

Poll: Neemt Martinez Depoitre mee naar Rusland?

TAGS  I  Depoitre  I   Rode Duivels

zaterdag 28 januari 2023

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023

woensdag 25 januari 2023