Mpoku haalde zwaar uit naar Wilmots, nu verrast hij iederéén door dit te doen

Mpoku haalde zwaar uit naar Wilmots, nu verrast hij iederéén door dit te doen
Vrijdag 08 december 2017 - 13:08   I  

"Ik heb niets tegen Marc Wilmots, maar iedereen ziet dat hij een kleine coach is. Iedereen kan spelers als De Bruyne en Hazard coachen." Straffe woorden, afkomstig van Paul-José Mpoku. Een vete leek in de maak, maar niets is minder waar.

Op Instagram postte Mpoku nu een foto van zichzelf in het gezelscap van Marc Wilmots. De foto werd genomen in de straten van Luik en beide heren lachen hun tanden bloot. Welke vete?

Eind november liet Mpoku zich niet echt positief uit over Wilmots. Hij zei toen het volgende in Het Nieuwsblad. "Bij België had ik misschien één match kunnen spelen. En dan nog. Er was een periode waarin ik echt heel goed was bij Standard en Wilmots me een paar keer had kunnen oproepen, maar hij heeft het niet gedaan."

"Daarna zei hij dat hij niet begreep waarom ik voor Congo koos. Terwijl hij nooit rechtstreeks met mij had gesproken. Waarom lanceert hij dat dan? Ik heb niets tegen hem, maar iedereen ziet dat hij een kleine coach is. Iedereen kan spelers als De Bruyne en Hazard coachen”, aldus Mpoku.

Poll: Had Mpoku gelijk om zoiets te zeggen?

TAGS  I  Mpoku  I   Wilmots  I   Rode Duivels  I   Standard

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024