Rode Duivel wordt peperduur: "Hij zou 200 miljoen moeten kosten"

Rode Duivel wordt peperduur:
Maandag 24 oktober 2016 - 15:10   I  

Yannick Carrasco verlengde onlangs zijn contract bij Atlético Madrid. De afkoopsom in zijn contract zou zo zijn verhoogd van 40 miljoen euro tot 100 miljoen euro. Volgens ex-speler Paulo Futre is zelfs dat bedrag nog niet voldoende.

“Geruchten dat de grote haaien geïnteresseerd waren in de fenomenale Belg begonnen al in augustus met de interesse van Barcelona”, schrijft hij in zijn column bij Marca. “Begin september was het de beurt aan Chelsea, terwijl de twee teams uit Manchester aan het einde van de maand ook werden genoemd", schrijft Futre in zijn column voor Marca. 

"Paris Saint-German was de laatste toevoeging in oktober. Na zijn geweldige start twijfelde ik er niet aan dat de geruchten klopten en veertig miljoen zou een mooi kerstcadeautje zijn geweest voor de fans van een van deze miljoenenteams.”

“Atlético-directeur Miguel Ángel Gil handelde echter snel. Dat was zonder twijfel geweldig nieuws, al denk ik dat zijn clausule snel verder omhoog moet. Yannick is alleen maar beter geworden sinds hij in 2015 naar Atlético kwam." 

"Als hij niet zwaar geblesseerd raakt, hoort hij binnen twee jaar bij de vijf beste spelers ter wereld. En als Manchester United meer dan honderd miljoen betaalt voor een middenvelder als Paul Pogba, zou Carrasco het dubbele moeten kosten."

 

TAGS  I  Yannick Carrasco  I   Paulo Futre  I   Atlético Madrid

woensdag 31 mei 2023

dinsdag 30 mei 2023

maandag 29 mei 2023