Verrast deze Belgische topclub binnenkort met de komst van Soualiho Meïté?

Verrast deze Belgische topclub binnenkort met de komst van Soualiho Meïté?
Donderdag 23 november 2017 - 19:15   I  

Bij Zulte Waregem speelde Soualiho Meïté met momenten fenomenaal goed. Zijn sterke prestaties leverde hem dan ook een transfer op naar het Franse Monaco, waar ook Youri Tielemans naartoe trok.

Dat Franse avontuur was tot nog toe verre van een succes. De Fransman speelde dit seizoen nog maar 95 minuten. Veel te weinig dus voor een speler met zijn kwaliteiten. Bovendien is hij nog maar 23 en zijn speelminuten ontzettend belangrijk voor de jonge middenvelder.

Het zou dan ook best kunnen dat Meïté in januari uitgeleend wordt aan een ploeg waar hij wel de nodige speelminuten krijgt. Zo zou Zulte Waregem zijn ex-speler zeer goed kunnen gebruiken. De mannen van Dury begonnen goed aan het seizoen, maar zijn helemaal weggezakt. Een middenvelder die de rust bewaard, ballen recupereert en kan voetballen, kunnen ze daar dan ook zeker gebruiken.

Dat profiel wordt trouwens nog bij een andere Belgische topclub gezocht. AA Gent dacht met Marcq die positie te kunnen opvullen, maar die kon niet overtuigen bij AA Gent. Ook Esiti brengt vaak niet helemaal wat ze in Gent van de speler verwachten. Ook bij AA Gent zou Meïté zijn plek dus kunnen afdwingen.

Poll: Moet Meïté terugkeren naar de Belgische competitie?

TAGS  I  AA Gent  I   Meïté  I   Zulte Waregem  I   Monaco

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024