Vanhaezebrouck geeft Anderlecht-fans hoop: "Enkel dat moet beter"

Vanhaezebrouck geeft Anderlecht-fans hoop:
Dinsdag 21 november 2017 - 17:20   I  

Eigenlijk is er niemand die nog gelooft in de kansen van Anderlecht in de Champions League. Europees overwinteren is quasi onmogelijk, maar toch geeft trainer Vanhaezebrouck zich niet gewonnen.

Vanhaezebrouck weet wel dat hij best al punten raapt tegen Bayern, anders moet Anderlecht met meer dan 3 doelpunten gaan winnen op het veld van Celtic. Als Celtic uiteraard zelf niet stunt tegen PSG.

"Het is ook onze laatste kans om nog iets te betekenen in Europa. Als Celtic niet verrast op PSG, kan één punt genoeg zijn. Als Celtic niets haalt, staat er de laatste wedstrijd nog iets op het spel. Maar als wij niets halen wordt het nog altijd aartsmoeilijk", aldus Vanhaezebrouck.

HVH gelooft trouwens dat Anderlecht kan stunten tegen PSG. Ze moeten hetzefde niveau halen als tegen PSG, maar gewoon efficiënter zijn. En het niveau uiteraard langer volhouden dan één helft.

“Het is de bedoeling om hetzelfde niveau te halen, maar nu efficiënter en langer goed spelen dan één helft. Veel spelers hebben grote stappen vooruit gezet. Maar we moeten realistisch zijn. We hebben niet de beste ploeg van de twee maar in voetbal is alles mogelijk."

Poll: Kan Anderlecht stunten tegen Bayern?

TAGS  I  Vanhaezebrouck  I   Anderlecht  I   Bayern München

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024