Vanderhaeghe verrast: “Zijn scorend vermogen is zelfs hoger dan Vanaken”

Vanderhaeghe verrast: “Zijn scorend vermogen is zelfs hoger dan Vanaken”
Vrijdag 17 november 2017 - 15:20   I  

AA Gent legde afgelopen zomer zomaar eventjes 4 miljoen euro op tafel om Franko Andrijasevic naar België te halen. Tot dusver kon de Kroaat de hoge verwachtingen niet inlossen, maar Yves Vanderhaeghe ziet beterschap.

“Je ziet dat Andrijasevic soms sneller denkt dan de rest”, tekende Het Laatste Nieuws op uit de mond van Vanderhaeghe. “Hij heeft niet echt een dribbel in zich, is evenmin snel, maar zijn snelheid van denken of uitvoeren ligt hoog."

"Soms kiest Andrijasevic om de bal in één of twee tijden af te spelen – hij heeft twee goede voeten – , om hem nadien terug te krijgen. Alleen snapt niet iedereen dat. Het samenspel moet nog verbeteren – de bal moet rapper van man tot man gaan.”

Vanaken

Daarom hoopt de Gent-coach dat zijn diepe spits een handje kan helpen. “Dan kan Andrijasevic op het juiste moment op de juiste plaats komen, want zijn scorend vermogen is misschien zelfs hoger dan dat van Vanaken."

"Maar als we de bal voorin niet kunnen vasthouden, dan komt Andrijasevic weinig in het spel voor.” De Kroaat, die volgens Vanderhaeghe dezer dagen keihard werkt op training, mag hoe dan ook hopen op een nieuwe kans, één van de komende wedstrijden. “We moeten zien of we hem laten starten of laten invallen.”

Poll: Voor wie zou jij kiezen?

TAGS  I  Andrijasevic  I   AA Gent  I   Vanderhaeghe  I   Club Brugge  I   Vanaken

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024