Speelt er volgend seizoen een tweede Hazard in de Premier League?

Speelt er volgend seizoen een tweede Hazard in de Premier League?
Zaterdag 04 november 2017 - 15:58   I  

Thorgan Hazard heeft zich de voorbije seizoenen uit de schaduw van zijn broer gevoetbald. Momenteel maakt hij het mooie weer bij Mönchengladbach, maar dat is niet het eindstation voor de Rode Duivel.

Wanneer hij de stap hogerop zet weet Hazard nog niet. Daar is hij ook nog niet mee bezig zegt hij zelf in Het Laatste Nieuws. Nochtans zeggen sommigen dat dit het goede moment is om te vertrekken.

"Sommigen zeggen van wel, anderen van niet. Op dit moment zit ik hier goed. Ik ben niet bezig met een transfer. Ik heb nog tijd. Het is niet dat ik al 30 jaar ben en dat ik iets anders wil ontdekken. We zien wel wat er de komende jaren gebeurt."

De doelstelling voor Hazard is momenteel Europees voetbal halen met zijn ploeg. Daarna wil hij wel verder zien.

"Ik wil hier eerst nog een groots seizoen afwerken. Momenteel loopt het zoals ik het voor ogen had. Ik wil Mönchengladbach helpen om opnieuw Europees voetbal af te dwingen. Dát is de doelstelling."

Uiteraard wil Hazard graag naar Engeland, waar ook zijn broer aan het werk is. Toch heeft hij geen schrik dat hij daar opnieuw de broer van zal worden.

"Eden en ik zijn twee andere spelers. Ik heb intussen mijn eigen naam gemaakt. Aan mij om dat ook in de Premier League te doen, áls ik daar naartoe zou gaan", aldus Hazard.

TAGS  I  Hazard  I   Mönchengladbach

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024