Vanhaezebrouck over ref: "Hoe denken andere clubs erover?"

Vanhaezebrouck over ref:
Zondag 23 oktober 2016 - 23:10   I   door Redactie

AA Gent gaf een 1-2-voorsprong in blessuretijd nog uit handen bij Eupen en uiteindelijk werd er nog verloren. De ref eiste ook een hoofdrol op, maar Hein Vanhaezebrouck verraste achteraf.

Ditmaal ging de coach van AA Gent niet zwaar in op de scheidsrechter. Al had hij het over andere clubs die erdoor benadeeld zouden zijn. “Dit is een wedstrijd die we nooit hadden mogen verliezen en het zag er ook lange tijd niet naar uit dat we dat zouden doen. Daarom is het extra zuur om met lege handen terug naar Gent te gaan”, aldus Vanhaezebrouck op Sporza. “Door de rode kaar van Davidzada brachten we onszelf onnodig in de problemen, maar daarna hebben we ook niet goed verdedigd. We pakken opnieuw te makkelijk tegendoelpunten en daar kan ik niet tevreden mee zijn.”

“Als de beslissingen van de scheidsrechter, waar ik mij deze keer niet over zal uitspreken, fout blijken te zijn, dan kan dat wel gevolgen hebben. Eupen vecht tegen de degradatie en dan zijn drie punten tegen Gent natuurlijk van goudwaarde. Daar zullen hun concurrenten toch niet echt blij mee zijn.”

TAGS  I  AA Gent  I   Hein Vanhaezebrouck

zondag 23 juni 2024

zaterdag 22 juni 2024

vrijdag 21 juni 2024

donderdag 20 juni 2024