Depoitre legt uit waarom hij niet voor Anderlecht koos

Depoitre legt uit waarom hij niet voor Anderlecht koos
Zaterdag 28 oktober 2017 - 08:32   I  

Laurent Depoitre was afgelopen zomer even in beeld bij Anderlecht, maar uiteindelijk zette de gewezen spits van AA Gent zijn carrière verder bij de Engelse promovendus Huddersfield.

Met Sven Kums, Matz Sels en Hein Vanhaezebrouck zitten er sinds kort drie oude bekenden voor Depoitre bij Anderlecht. "Geruchten over Anderlecht zijn er altijd geweest. De verwachtingen bij Gent waren heel hoog, in die mate dat je weet dat het niet elk jaar kan lukken."

"Vroeg of laat heeft dat ook zijn weerslag op een trainer. Ach ja, Hein zal ook slagen bij Anderlecht. Maar ik had dus nog geen zin om al terug te keren naar België. Ik wilde toch in het buitenland ergens nog een mooie tijd hebben. Olympiakos belde wel, maar op dat moment had ik al gekozen voor Huddersfield", vertelt Depoitre in Het Nieuwsblad.

Volgens Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck was Depoitre te duur. “Ikzelf heb Van Holsbeeck alleszins nooit aan de lijn gehad. En met dat soort geruchten ben ik ook altijd voorzichtig. Geen rook zonder vuur, maar was het echt waar? Ik denk niet dat ik te duur was (Huddersfield betaalde zo'n 3,8 miljoen euro, nvdr.), ook niet wat mijn loon betreft. Ik speel hier als vrijwilliger." (lacht)

TAGS  I  Depoitre  I   Anderlecht  I   Huddersfield

zaterdag 28 januari 2023

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023

woensdag 25 januari 2023