'Kevin De Bruyne is ongelukkig bij Rode Duivels'

'Kevin De Bruyne is ongelukkig bij Rode Duivels'
Vrijdag 13 oktober 2017 - 13:21   I   door Fabian Morren

Als we alle zaken samenleggen, is de titel van dit artikel misschien een tikkeltje overdreven. Maar het is vooral als waarschuwing bedoeld voor Roberto Martinez. De bondscoach kan maar beter opletten. Helemaal gelukkig is Kevin De Bruyne momenteel niet bij de Belgische nationale ploeg. Dat ontdekte Peter Vandenbempt.

Het onvoorwaarlijke vertrouwen van Pep Guardiola bij Man City haalt het beste boven in De Bruyne", weet Vandenbempt in Het Nieuwsblad. "Maar tegelijk hebben ze bij de nationale ploeg de indruk dat met elke wolk wierook die Guardiola hem toewaait, zijn handleiding dikker wordt. Want dan komt Kevin naar Brussel waar hij na twee regeerperiodes van de troon is gestoten als meest bepalende speler, door die andere koning, Eden Hazard."

"Ook al zegt hij steevast van niet, zeventien matchen zonder goal voor België vindt hij echt niet prettig en de collega's-Rode Duivel merkten hoe De Bruyne tegen zijn immer collectief denkende natuur in nadrukkelijk een doelpunt najoeg. Dat Hazard voor het duel met Cyprus subtiel een basisplaats suggereerde voor broer Thorgan en De Bruyne zelf van op de bank naar de grote Hazard-show moest kijken, zorgde voor tandengeknars. Martinez doet er goed aan om de temperatuur te blijven meten, want in Rusland hebben de Rode Duivels een perfect gelukkige De Bruyne nodig."

Poll: Wie is de belangrijkste Rode Duivel?

TAGS  I  Rode Duivels  I   Kevin De Bruyne

zondag 25 september 2022

zaterdag 24 september 2022

vrijdag 23 september 2022

donderdag 22 september 2022