Verheyen over Club Brugge-speler: "Intelligente jongen"

Verheyen over Club Brugge-speler:
Zondag 06 augustus 2017 - 23:28   I   door Redactie

Gert Verheyen is trainer van de U19 van België en daar werkte hij samen met Thibault Vlietinck, een jonge middenvelder van Club Brugge.

Verheyen is in De Krant van West-Vlaanderen lovend over hem. “Ik werkte een tweetal seizoenen met Thibault en hij deed het steeds bijzonder goed. Het is een intelligente jongen die de taken die een trainer meegeeft perfect zal uitvoeren, vandaar dat het een plezier was om met hem te werken. Hij is bijzonder plichtsbewust en beschikt over een enorme dosis spelinzicht. Op vlak van kracht is er wel nog heel wat werk aan de winkel. Tegen de iets krachtigere tegenstanders had Thibault het vaak wat lastiger.”

Voor Gert Verheyen kwam zijn debuut bij de eerste ploeg niet echt als een verrassing. “Het is de leeftijd waarop die jongens hun kans moeten krijgen. Het heeft geen zin meer om op die leeftijd nog je wedstrijd bij de beloften af te haspelen. Ik vind het goed dat de trainer niet twijfelt om hem te brengen. Zijn gevoel voor discipline – ook in verdedigend opzicht – spreken zeker in zijn voordeel.”

Poll: Verdient hij meer speelkansen?

TAGS  I  Club Brugge  I   Gert Verheyen

vrijdag 12 april 2024

donderdag 11 april 2024

woensdag 10 april 2024

dinsdag 9 april 2024