Mulder ziet Rode Duivel scoren in Champions League: "Als hij even stopt met seks"

Mulder ziet Rode Duivel scoren in Champions League:
Zaterdag 19 november 2016 - 14:17   I  

Onlangs verscheen het verhaal dat Manchester City-trainer Pep Guardiola zijn spelers zou verboden hebben om seks te hebben na middernacht. Analist Youri Mulder geeft zijn mening over de regel en ziet meteen ook een grote rol weggelegd voor een Rode Duivel, als hij zich natuurlijk aan de regel houdt.

“Wat zei Samir Nasri allemaal over Pep Guardiola? Dat hij zijn spelers verbood seks te hebben na middernacht?! Ook op vrije dagen! Ai ai, en dat terwijl al die topvoetballers van die heerlijke meiden als bijslaap hebben… Dan vraag ik mij meteen af: hoe controleert Pep dat? Ik weet in elk geval wel dat ik juist heerlijk in slaap val als ik net aan bedgymnastiek gedaan heb. Maar goed, dat speelt in deze niet.", gaat Mulder van wal in Fan! van het Nieuwsblad.

"Wat Pep bedoelt: voor middernacht slapen betekent meer nachtrust. En meer nachtrust maakt betere voetballers, Pep heeft 100 procent gelijk. Geloof me, toen ik nog speelde, deed ik echt niet veel aan seks. Ik deed zelfs ondergemiddeld weinig aan seks. Ik leefde als een monnik! Serieus, ik was er na een trainingsdag te moe voor. Liever lekker om half elf gaan slapen dan seksen, dacht ik altijd. Ik was een monnik, maar ik speelde topvoetbal en ik had die nachtrust broodnodig. Om fitter en minder blessuregevoelig te zijn."

"Ik kende echt spelers die slecht sliepen en veel geblesseerd waren. Daarom is Pep ook zo’n topper: oog voor elk detail. (...) Woensdag moet Manchester City in de Champions League trouwens naar Mönchengladbach. Thuis kunnen de Duitsers best winnen van de ploeg van Guardiola. Ik voorspel: twee goals van Thorgan Hazard. Als hij tot dan geen seks meer heeft, tenminste."

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022