Castro begrijpt niets van mislukte transfer naar Gent

Castro begrijpt niets van mislukte transfer naar Gent
Maandag 10 juli 2017 - 16:03   I   door Redactie

Het zag er een tijdje naar uit dat Bram Castro naar AA Gent trok. Op het laatste moment ketste de deal af en dat vindt de doelman erg vreemd.

"De donderdag voor de eerste training kreeg ik het bericht dat AA Gent mij wilde overnemen. Op zaterdagavond waren de clubs akkoord", vertelt Castro op de clubwebsite van Heracles.

"Maandag heb ik met AA Gent gesproken over de laatste details van de overgang. Toen ging het mis. Zij bleken een totaal ander type doelman te zoeken dan ik ben. De meningsverschillen lagen daardoor zover uit elkaar dat het beter was om niet de samenwerking aan te gaan", is de erg opvallende uitleg van Castro.

Volgens hem hadden de Buffalo's een totaal verkeerd beeld van hem. "Ik ben een rustige keeper die geen gekke dingen doet en gewoon zijn mannetje staat. Zij zochten een keeper van het tegenovergestelde soort. Dat is raar, gezien de moeite die door hen genomen is en de overeenkomst die gesloten werd met Heracles Almelo. Ze hadden blijkbaar toch geen goed beeld van wie Bram Castro is."

TAGS  I  gent  I   castro

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024