Verliest AA Gent nu ook deze twee absolute sterkhouders?

Verliest AA Gent nu ook deze twee absolute sterkhouders?
Woensdag 16 november 2016 - 07:18   I   door Redactie

AA Gent moet enigszins vrezen voor een vertrek van twee sterkhouders. Thomas Foket en Renato Neto zijn mogelijk op weg naar de uitgang.

AA Gent wil graag het contract van Foket, die pas international werd, verlengen. "De onderhandelingen sprongen na één gesprek af", zegt Gunter Thiebaut, de zaakwaarnemer van Foket en Brecht Dejaegere, in Sport/Voetbalmagazine. "Nadat vooral bleek dat de visie over de sportieve meerwaarde van Thomas en het financiële voorstel niet corresponderen. Wij zien momenteel zijn situatie heel anders dan hoe AA Gent dat doet. Maar de deur is absoluut niet dicht voor ons."

Neto is dan weer de enige middenvelder die nog niet bijtekende. "Maar hij is niet einde contract, want hij behoort nog toe aan een Braziliaanse club", verklapt algemeen manager Michel Louwagie in S/VM. "Wij huren hem. Of het onze intentie is hem definitief aan te kopen, blijft een thema dat we liever niet bespreken via de pers. Zoiets zullen we wel doen met zijn ploeg van herkomst, de speler én zijn makelaar."

Marcelo Robalinho, advocaat en partner van het spelersagentschap Think Ball. "Het is belangrijk om te weten dat Renato zich goed voelt in België en bij Gent. Eerst zullen we met AA Gent onderhandelen, pas daarna met andere buitenlandse clubs. Want door hun Europese parcours vorig seizoen en de afgelopen maanden is er wel degelijk belangstelling."

TAGS  I  AA Gent  I   Thomas Foket  I   Renato Neto

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024

zondag 21 juli 2024