Usain Bolt versiert transfer naar Borussia Dortmund

Usain Bolt versiert transfer naar Borussia Dortmund
Zondag 13 november 2016 - 17:15   I  

Het lijkt satire, maar dat is het niet. Usain Bolt zinspeelde al langer op een voetbalcarrière en die wens lijkt nu ook eindelijk in vervulling te gaan.

Usain Bolt zal binnenkort meetrainen met de A-kern van Borussia Dortmund, bevestigde manager Hans-Joachim Watzke bij Kicker. "Het is geen grap of marketingstunt. Dat Bolt zal meetrainen is al even vastgelegd. Puma-baas Björn Gulden, die in onze raad van toezicht zetelt, heeft ons enkele weken geleden op de hoogte gebracht dat Bolt graag zou trainen met Borussia. We zien dat als een eer voor de club en ook onze trainer is het idee genegen. Bolt zal vermoedelijk meetrainen op een kalm moment in het seizoen."

In The Guardian zei Bolt gisteren nog dat hij zou zien hoe de zaken zullen lopen bij Dortmund. Wie weet versiert de Jamaicaanse sprintbom wel een profcontract. In het verleden had hij ook al eens zijn wens uitgesproken om voor Manchester United uit te komen en beschreef hij zichzelf als een mix van Lionel Messi en Cristiano Ronaldo. Aan zelfvertrouwen geen gebrek bij Bolt!

TAGS  I  Usain Bolt  I   Borussia Dortmund

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022