"Carrière van Vincent Kompany is voorbij"

Donderdag 10 november 2016 - 06:45   I   door Redactie

Heel wat mensen reageren verbaasd dat Vincent Kompany tijdens de opwarming van de wedstrijd tegen Oranje weer geblesseerd uitviel. Voor veel waarnemers is de carrière van de beste Kompany voorbij.

Sommigen voetbalfans adviseren zelfs de verdediger om te stoppen met voetballen. "De vraag rijst meteen of we ooit nog de oude Vincent Kompany te zien krijgen", schrijft ook Het Laatste Nieuws. "Sinds hij in oktober van vorig jaar bijna een uur speelde in Israël, sukkelde hij van de ene blessure in de andere. Kompany startte dit seizoen amper drie keer in de basiself bij Manchester City en mocht nog één keer kort invallen. Dat Kompany ook gisteren in Amsterdam weer moest afzeggen vlak voor de match, is hoogst zorgwekkend."

Het kan niet blijven duren voor Kompany. Op een bepaald moment zal hij toch de handdoek in de ring moeten gooien. Dat zal hij uiteraard nu nog niet doen. Maar de ene blessure na de andere opstapelen is ook geen optie meer. Het moet echt nu gaan keren. Anders lijkt het voorbij.

TAGS  I  Vincent Kompany  I   Manchester City  I   Rode Duivels

zaterdag 25 mei 2024

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024