Vader Hazard ziet het groots voor zijn zonen: "Dat zou nog nooit gezien zijn"

Vader Hazard ziet het groots voor zijn zonen:
Woensdag 09 november 2016 - 18:20   I  

Met een beetje vertraging kunnen Thorgan en Eden Hazard dan toch eindelijk eens samenspelen bij de Rode Duivels vanavond tegen Nederland of zondag tegen Estland. Maar vader Thierry Hazard droomt nog verder.

"Hen twee zien starten, dat zou me plezier doen", vertelt hij aan La Dernière Heure. Naast Eden en Thorgan, heeft Thierry Hazard nog twee zonen: Kylian en Ethan. "Eentje bij de Rode Duivels hebben, dat is al leuk. Twee, drie of vier... we dromen ervan maar er is nog een grote kloof tussen de kinderen. Twee, dat is al goed, ze schrijven zo ook een stukje geschiedenis in het Belgische voetbal. Er zijn niet velen die dat al gedaan hebben. Drie, dat zou nog nooit gezien zijn... Dat zou mooi zijn."

Kylian Hazard is 21 jaar oud en speelt na zijn teleurstellende passage bij Zulte Waregem nu in Hongarije bij Ujpest FC. Hij zal dus nog heel wat progressie moeten maken alvorens hij wordt opgeroepen voor de Rode Duivels. Dat Ethan Hazard ooit zal samenspelen met zijn grote broers bij de Rode Duivels lijkt onwaarschijnlijk. Hij is immers nog maar dertien jaar oud.

TAGS  I  Thierry Hazard  I   Thorgan Hazard  I   Eden Hazard  I   Ethan Hazard  I   Kylian Hazard

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024