Roberto Martinez denkt verrassend aan dit vergeten supertalent voor Rode Duivels

Roberto Martinez denkt verrassend aan dit vergeten supertalent voor Rode Duivels
Woensdag 09 november 2016 - 07:21   I   door Redactie

Roberto Martinez houdt ook nog andere spelers in het oog voor de Rode Duivels. Daar zitten soms verrassende namen bij, of zeg maar vergeten spelers.

"Eden Hazard kende een moeilijke periode toen hij twee of zelfs drie mannetjes op hem gekleefd kreeg en hij vastzat op de linkerkant", vertelt Martinez over zijn sterspeler. "Tegenwoordig heeft hij zowel bij zijn club als in de nationale ploeg meer vrijheid en dat maakt dat het moeilijker is om op hem te verdedigen. Wat hij momenteel presteert, dat is een genot voor het oog."

"Toen Yannick op rechts speelde en Eden op links, had ik een beetje het gevoel dat ik die spelers ‘kwijt’ was", vervolgt Martinez in Sport/Voetbalmagzaine. "Daar gaat het om bij het bouwen van een ploeg: je spelers laten samenwerken. Ik ben er zeker van dat al onze tegenstanders zullen proberen om onze linkerflank vast te zetten. Vanaf dat moment moeten we over de andere vleugel komen, dat is waarom ik graag een linksvoetige zou hebben voor op rechts. Ik volg daarom Adnan Januzaj, want hij heeft dat profiel.’

TAGS  I  Roberto Martinez  I   Adnan Januzaj  I   Rode Duivels

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024