"Zo zal Club Brugge spelen tegen Anderlecht"

Dinsdag 18 april 2017 - 22:45   I   door Redactie

Aimé Anthuenis vindt niet dat het al helemaal over is voor Club Brugge in de titelstrijd. Dan mag blauw-zwart zeker wel niet verliezen.

"Twee op negen voor Club. Dat is niet veel, maar er zitten twee moeilijke uitmatchen bij en zondag volgt er al een derde tegen Anderlecht. Nadien wordt het programma makkelijker, met meer thuiswedstrijden. Het is voor Club zaaks om de achterstand beperkt te houden. Maar het is wel zo dat er beter gespeeld zal moeten worden", aldus Anthuenis

"Op deze manier zal het niet lukken. Maar Anderlecht speelt ook geen topvoetbal. Ik ga er niet van uit dat ze zomaar de drie punten zullen halen zondag. Als het wel lukt dan komt Club op negen punten. Dat zou wel eens te veel kunnen zijn voor de Bruggelingen."

Anthuenis weet hoe Club de wedstrijd zal aanvatten tegen Anderlecht. "Club zal met veel agressie aan de match beginnen, dat verwacht ik wel. Een gelijkspel zou al niet slecht zijn voor hen, dan beperken ze de achterstand. Club kan misschien profiteren van de zware match van Anderlecht tegen Manchester donderdag. Dat wordt een helse klus.

TAGS  I  anthuenis  I   club brugge

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024