Zitten Dury en Zulte Waregem op ramkoers?

Zitten Dury en Zulte Waregem op ramkoers?
Woensdag 03 mei 2017 - 19:45   I   door Redactie

Er zijn tegenstrijdige berichten over de opvolger van Michel Preud'homme bij Club Brugge. Mogelijk wordt dat Francky Dury, al wordt dat elders weer ontkend.

Feit is wel dat er twijfels zijn tussen de coach en Zulte Waregem. Dat schrijft Sport/Voetbalmagazine.  "De coach zei weken geleden al dat Zulte Waregem één miljoen euro moet durven te betalen voor een speler. Waarop Deruyck hem in dit magazine, én onder vier ogen, terugfloot", aldus S/VM.

"Hij ging wel mee in Dury's eis om de kern uit te breiden, maar na de financieel penibele jaren en door de stadionvernieuwing is één miljoen neerdokken uitgesloten, ondanks de uitgaande transfers van Meïté, Lerager en Dalsgaard."

"Dury milderde zijn toon, al herhaalde hij na het verlies tegen AA Gent dat Essevee zich "serieus zal moeten versterken". De irritatie na de slechte resultaten in play-off 1 borrelde steeds meer op. Tijdens de persconferentie, én daags erna bínnenskamers. Voor de zomermercato zal de lat immers op zo'n half miljoen euro gelegd worden."

"En hoewel Dury telkens beklemtoont dat hij óók sportief manager is, heeft hij daar niets in te zeggen. Deruyck, zoals hij in dit blad accentueerde, beslist immers of een transfer financieel haalbaar is - al dan niet na toestemming van het hele bestuur."

TAGS  I  dury  I   zulte waregem

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024