VTM komt met groot nieuws over ‘Stadion’ naar buiten

VTM komt met groot nieuws over ‘Stadion’ naar buiten
Vrijdag 08 september 2017 - 16:34   I  

Sinds dit seizoen zitten de samenvattingen van wedstrijden uit de Jupiler Pro League bij de zender Vier, maar bij VTM blijven ze niet bij de pakken zitten. Het programma Stadion vecht terug.

“Vanaf 10 september focust het volledig vernieuwde nieuwsmagazine elke zondag om 18u10 op het beste voetbal uit zowel binnen- als buitenland”, meldt VTM in een officiële mededeling.

Presentator Maarten Breckx zal de laatste updates uit de voetbalwereld brengen. Zo volgt hij in aanloop naar het WK in Rusland de Rode Duivels bij hun clubs en staat hij stil bij de prestaties van Europese topclubs zoals Barcelona, Real Madrid, Paris Saint-Germain of Juventus. Tot slot is er ook nog veel voetbalnieuws uit eigen land.

Kris Hoflack, algemeen Hoofdredacteur bij VTM NIEUWS ziet het helemaal zitten: “Stadion is een sterk merk en een referentie bij de voetballiefhebber. De nieuwe Stadion is opgebouwd rond 3 basiswaarden: de Rode Duivels, de ploegen van de Champions League en de voetbalactualiteit uit ons land. Kortom: voortaan gaan we voor het allerbeste voetbal ter wereld”, klinkt het.

1 uitzending

VTM houdt het overigens bij één uitzending, om 18u10. Later op de avond volgt er dus geen tweede Stadion meer. Peter Denruyter, chef Sport VTM NIEUWS, legt uit waarom: “We willen in één magazine het beste van het nationale en internationale voetbal brengen. Daarom hebben we ook beslist om ons op één uitzending van Stadion te focussen.”

“Elke zondag krijgt de voetbalfan dus al om 18u10 het voetbalnieuws mooi samengevat. De uitzending die we later op de avond planden, valt weg. We gaan voor één gebalde uitzending.”

Poll: Ga jij naar Stadion kijken?

TAGS  I  stadion

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024