Vossen: "Wat een goede zet van Preud'homme"

Vossen:
Zondag 05 februari 2017 - 20:20   I   door Redactie

Jelle Vossen bezorgde Club Brugge de overwinning. Toch zag hij ook een uitstekende ingreep van zijn coach Michel Preud'homme tegen Charleroi.

"Charleroi speelde zoals verwacht heel compact, waardoor het heel moeilijk was om vooraan aan de bal te geraken. Ik denk dat het contrast tussen de eerste en de tweede helft redelijk groot was", aldus Vossen tegenover de clubwebsite.

"We konden na de pauze de druk stelselmatig verhogen en dan weet je dat er vroeg of laat een kans zal komen. De kopbal op voorzet van Ruud (Vormer, red.) en de zuivere voorzet van Bjorn (Engels, red.) waren nochtans honderd procent kansen, maar helaas zonder succes."

"Gelukkig kon ik de voorzet van Wesley met links binnenknallen", gaat Vossen verder. "Dat bleek uiteindelijk voldoende voor deze nipte maar verdiende overwinning. De inbreng van Wesley bleek een heel goede zet te zijn, want zo konden we meer op balbezit spelen, meer druk zetten en Charleroi op hun eigen helft terugduwen."

"Zo zie je nog maar eens dat er in iedere wedstrijd volop gebikkeld wordt voor de punten en dat zal tijdens de komende wedstrijden niet anders zijn."

TAGS  I  Jelle Vossen  I   Club Brugge

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024