Vormer of Vanaken? Mannaert kiest zijn Gouden Schoen

Vormer of Vanaken? Mannaert kiest zijn Gouden Schoen
Dinsdag 16 januari 2018 - 13:00   I  

In Brugge verwachten ze dat de Gouden Schoen dit jaar opnieuw naar West-Vlaanderen gaat. Met Vormer hebben ze alvast de topfavoriet in de rangen. Vanaken lijkt een van de grote uitdagers te worden.

Mannaert ziet beide jongens voortdurend aan het werk en is dus de man op een keuze te maken tussen de twee. Ook zijn voorkeur gaat uit naar Vormer. Meer zelfs, het zou hem sterk verbazen als Vormer de Gouden Schoen niet wint. Dat vertelde hij in Het Laatste Nieuws.

"Ruud is heel straf bezig. Ook hier spreken de cijfers voor zich. Hij straalt bovendien in alles 'No Sweat, no Glory' uit en daardoor is hij enorm belangrijk voor Club. Ik kan me dan ook niet voorstellen dat hij de Gouden Schoen niet wint, omdat hij ook vorig jaar al echt goed was en nu is hij exceptioneel goed."

Over Vanaken heeft Mannaert ook zeer veel lof. Volgens hem gaan we binnenkort trouwens de beste Vanaken zien. Dat belooft. "Hans is intrinsiek de beste middenvelder in deze competitie. Ik ben ervan overtuigd dat die beste Vanaken er zit aan te komen. Hij zit er op dit moment dicht tegen, maar hij zal alleen nog maar verbeteren."

Poll: Wie vindt u de beste van de twee?

TAGS  I  Vormer  I   Vanaken  I   Mannaert  I   Club Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024