"Videoref was de beste man in Eupen-Club"

Maandag 04 december 2017 - 06:17   I   door Redactie

Ludo Vandewalle, chef voetbal van Het Nieuwsblad, heeft niets dan lof voor de videoref in Eupen-Club Brugge. Hij bepaalde mee het resultaat door zijn ingrepen (2-2).

"De videoref bewees zijn nut", aldus Vandewalle. "Eupen kreeg geen strafschop, Club Brugge wel. Telkens na ingrepen van de VAR, de Video Assistent Referee. Twee tussenkomsten, eentje in elke helft, en twee keer honderd procent correct. Felicitaties ook aan scheidsrechter ­Lawrence Visser die de richtlijnen volgens het boekje volgde."

"De eerste keer ging het om een feitelijke beslissing zonder interpretatiemogelijkheid en diende hij niet eens de beelden te bekijken. De tweede keer ging hij wel de beelden bekijken omdat er interpretatie mogelijk was. Visser deed wat alle refs moeten doen: vertrouwen op de videoref, een team vormen met de man in het busje."

"Het resultaat mocht gezien worden. Zonder tijdverlies. Zo ontpopten de videoref en ref Visser zich tot de beste mannen van de wedstrijd terwijl een van de twee niet eens op het veld stond."

Poll: Vond jij de videoref bij Eupen - Club ook zo sterk?

TAGS  I  Videoref  I   Club Brugge

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024