Verschrikkelijk scenario voor Barcelona: "Het gaat gebeuren"

Verschrikkelijk scenario voor Barcelona:
Dinsdag 05 september 2017 - 08:37   I   door Redactie

Lionel Messi zit in zijn laatste contractjaar. Een kribbel onder een contractverlenging heeft hij nog steeds niet gezet. Zo lijkt een vertrek steeds waarschijnlijker te worden.

"Ik dacht altijd dat Messi, net als Andrés Iniesta en Xavi, het grootste deel van zijn serieuze carrière bij Barcelona zou blijven. Jarenlang kon ik me niet voorstellen dat iemand genoeg geld zou hebben om hem weg te lokken bij Barcelona, maar nu heb je Paris Saint-Germain en Manchester City”, zegt Terry Gibson, oud-speler van Tottenham en Manchester United, aan Sky Sports.

Hij heeft nog één jaar contract en Barcelona wil hem een salaris van 24 miljoen euro per jaar bieden”, vervolgt Gibson. “Als Paris Saint-Germain of Manchester City hem transfervrij op kan pikken, bieden ze hem een veel hoger salaris. Dan hebben we het over honderd, honderdvijftig of tweehonderd miljoen per maand. Ik weet dat hij al dertig is, maar het aantrekken van Messi gaat over prestige.”

“Het is niet alleen marketing, hij maakt ook vijftig doelpunten in vijftig wedstrijden. Het maakt niet uit in welke competitie hij speelt, hij kan het overal laten zien. Als je hem binnenhaalt, pleeg je een coup. Ik dacht dat Messi nooit zou vertrekken bij Barcelona, maar ik zie het nu wel gebeuren."

Poll: Speelt Messi volgend seizoen nog bij Barcelona?

TAGS  I  barcelona  I   messi

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024