Vanhaezebrouck wordt gek van deze spits: "Miskleun begrijpt het systeem niet"

Vanhaezebrouck wordt gek van deze spits:
Vrijdag 01 december 2017 - 08:09   I  

Gisteren vond in het 'Sportpladijs' een verjaardagsconcert plaats ter ere van Ketnet. Het werd één groot feest in Antwerpen. Een feest, daar kunnen ze in Anderlecht alleen maar van dromen.

Vanhaezebrouck puzzelt, maar de stukjes vallen maar niet in elkaar. De ene week behoorlijk goed, de andere week rampzalig slecht. De constante blijft uit, net als de doelpunten. Vooral voorin mist HVH kwaliteit en Anderlecht is dan ook verplicht om in januari een nieuwe spits aan te trekken.

Afgelopen zomer kwam Robert Beric over van Saint-Etienne, maar die jongen bracht niet wat ze er in Anderlecht van hadden verwacht. Het Nieuwsblad weet dan ook dat zijn dagen zijn geteld én weet ook waarom. Een tactisch wonder was Beric blijkbaar niet.

De huurling keert terug naar Saint-Etienne, want hij was een miskleun. Positieve attitude - dat wel - maar tactisch niet onderlegd. Hij begrijpt het systeem niet, komt in de bal als hij diep moet gaan en vertrekt als hij het leer moet opeisen. Vanhaezebrouck wordt er tureluurs van. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Poll: Kreeg Beric te weinig kansen?

TAGS  I  Anderlecht  I   Beric  I   Vanhaezebrouck

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024