Vanhaezebrouck keihard afgemaakt: "Hij hoort bij KV Oostende"

Vanhaezebrouck keihard afgemaakt:
Zaterdag 25 november 2017 - 11:48   I  

Hein Vanhaezebrouck was teleurgesteld dat de Anderlecht-fans nogal stil waren ondanks het goede spel tegen Bayern München. Columnist Nico Dijkshoorn snapt daar helemaal niets van.

"Hein Vanhaezebrouck is andersom gaan denken. Dat gebeurt veel met mensen die niet meer worden tegengesproken. Hein denkt dat wij er voor hem zijn. Dat wij geld betalen om hem te steunen. Ik lees dat Hein heel erg teleur­gesteld is in het thuispubliek omdat ze na een goede ­eerste helft tegen Bayern München het stadion niet lieten kolken. Bij Gent was dat wel zo, zegt hij erbij. In Gent werden ze ook helemaal gek als Eddy ­Wally zong. Dat zegt dus niet", schrijft hij in Het Nieuwsblad.

"Hein doet iets heel doms. Hij spreekt weemoedig over zijn oude club. Waar ze hem bewonderden en waar ze de jongens vooruit schreeuwden. Dat mist hij bij ­Anderlecht. En daar tekent het drama zich af. Hein is te volks, te wild en te veel een sjaaltjesman voor een club als Anderlecht. Hij wil dat ze daar schreeuwen en dansen, maar dat zal niet gebeuren. Omdat ze bij Anderlecht van voetbal houden en niet van de waanzin eromheen. Hein hoort bij KV Oostende."

Poll: Overdrijft Hein?

TAGS  I  Vanhaezebrouck  I   Anderlecht  I   KV Oostende

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024