Van Holsbeeck maakt Club nerveus: "Daarom zie ik Teodorczyk straks de Gouden Schoen winnen"

Van Holsbeeck maakt Club nerveus:
Woensdag 08 februari 2017 - 06:45   I   door Redactie

Lukasz Teodorczyk maakt volgens Herman Van Holsbeeck een goeie kans op de Gouden Schoen. De topfavorieten zijn Ruud Vormer en José Izquierdo van Club Brugge.

"Teodorczyk haalt in de eerste stemronde 0 punten - of ik zou serieus verkeerd geteld moeten hebben. Hij begint dus met een enorme achterstand aan de stemming", stelt Van Holsbeeck. 

"Ik zou het dus wel begrijpen als iemand van Club de Schoen zal winnen. Izquierdo had een enorm aandeel in de eerste titel in jaren. En dan zijn er nog Vanaken en Vormer."

De manager van Andelrecht ziet echter twee grote voordelen voor Teo.  "Ten eerste: de spelers van Club zullen ook punten van elkaar afpakken. En wanneer is de tweede stemronde afgesloten? Begin januari? Net wanneer Teodorczyk op zijn hoogtepunt zat en met zijn ogen toe aan het scoren was, dus. Ik zie dus wel mogelijkheden."

"Vergeet niet: Anderlecht komt overal met de bedoeling om te winnen. Maar als een speler van Club Brugge de prijs wint, zullen wij de eerste zijn om hen te feliciteren."

TAGS  I  Anderlecht  I   Lukasz Teodorczyk

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024