Tuur Dierckx doet Antwerp pijn, Coosemans held bij Mechelen

Zaterdag 30 september 2017 - 21:51   I

Waasland-Beveren heeft zaterdagavond goede zaken gedaan in de Jupiler Pro League. Het won ruim van Antwerp, terwijl Moeskroen en KV Mechelen het op een gelijkspel hielden.

<p><strong>Waasland-Beveren - Antwerp 3-0strong>p> <p>Halverwege stond het nog 0-0, maar na de pauze nam Waasland-Beveren afstand van de bezoekers. Eerst knalde Boljevic de bal droog in de kruising, en niet veel later verdubbelde Morioka de voorsprong met een lage schuiver.p><div id="ad-mobile-outstream">div> <p>In het slot legde de ingevallen Tuur Dierckx - uitgerekend tegen de ploeg die hem niet meer nodig had - de 3-0-eindstand vast.p> <p><strong>Moeskroen - KV Mechelen 2-2strong>p> <p>Moeskroen plukte tegen Mechelen dan weer de vruchten van zijn goede start. Halvewege de eerste helft stond het al 2-0 voor de Henegouwers na goals van Bolingi en Awoniyi.p> <p>Na de pauze beet Mechelen van zich af, maar miste Matthys wel een strafschop. Niet veel later maakte Schoofs de aansluitingstreffer, en in blessuretijd bezorgde Cobbaut de bezoekers zelfs nog een punt.p> <p><em>Tags: Waasland-Beveren, Antwerp, Moeskroen, Mechelenem>p>

Poll: Kan Moeskroen play-off 1 halen?