Topaankoop AA Gent: "Wilde naar Standard"

Topaankoop AA Gent:
Donderdag 03 augustus 2017 - 07:52   I   door Redactie

Franko Andrijasevic is de recordtransfer van AA Gent. De Buffalo's telden 4 miljoen euro voor hem neer. De middenvelder leek in de zomer nochtans op weg naar Standard.

"Toen ik de mensen van Standard de hand schudde, was ik honderd procent zeker dat ik naar daar zou gaan. Toen Gent kwam, zei ik dat ik naar Standard wilde omdat ik mijn woord had gegeven. Terwijl iedereen, ook de spelers bij de nationale ploeg, zeiden dat ik beter voor Gent zou kiezen", aldus Andrijasevic

"Maar op een bepaald moment belde de sportdirecteur van Rijeka. Er was een probleem, want Gent had het bod verhoogd. Ik ben blijven argumenteren dat ik mijn woord aan Standard gegeven had, maar ik moest ook aan Rijeka denken, de club die alles voor mij betekend heeft.”

“Weet je waarom ik denk dat ik de juiste keuze heb gemaakt? Patrick (Turcq, sportief manager van AA Gent, red.) wilde me al bij Kortrijk toen ik voor Hajduk voetbalde. Kortrijk kon de gevraagde som niet betalen en ik was triest, begreep het niet en ging door een moeilijke periode. Maar zie, nu ontmoeten we elkaar weer. Het bewijst dat als je hard blijft werken de kans zich opnieuw aandient."

Poll: Voor wie had Andrijasevic volgens jou moeten kiezen?

TAGS  I  andrijasevic  I   gent

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024