Standard-fan verschijnt voor rechter en doet dan deze verschrikkelijke bekentenis

Standard-fan verschijnt voor rechter en doet dan deze verschrikkelijke bekentenis
Donderdag 23 november 2017 - 10:50   I  

Het is wellicht niet de eerste keer dat er een supporter van een Belgische club voor de rechter moest verschijnen, maar deze bekentenis van een Standard-fan hebben we toch nog niet vaak gehoord.

De man, Gregory (32), zou met de harde kern van Standard de politie bekogeld hebben. De feiten speelden zich af na de wedstrijd tussen Charleroi en Standard, de Waalse derby van 10 september. Daarbij raakten vijftien agenten trouwens gewond.

Voor de rechter bekende de Standard-supporter echter dat hij eigenlijk fan is van aartsrivaal Anderlecht. Hij weet dan ook niet wat hem bezielde. Hij was met collega's naar de wedstrijd komen kijken en had voordien al wat gedronken. Maar voor Standard kwam hij dus eigenlijk niet, want hij is fan van Anderlecht.

Standard-fans zullen dit dan weer verschrikkelijk vinden, al kan men zich afvragen of de 'fan' de bekentenis niet gewoon heeft afgelegd om zijn straf verminderd te zien. Het parket heeft een stadionverbod van 70 maanden en een voorwaardelijke celstraf van anderhalf jaar gevraagd.

Poll: Gelooft u de man?

TAGS  I  Standard  I   Anderlecht  I   Charleroi

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024