Speler Anderlecht trapt nog stevig na richting Weiler: "Had ik iemand gedood of zo?"

Speler Anderlecht trapt nog stevig na richting Weiler:
Vrijdag 17 november 2017 - 06:00   I  

René Weiler wordt stilaan een hoofdstuk dat Anderlecht heeft afgesloten. Toch zijn enkele spelers zijn doortocht niet vergeten. Zo kende Hamdi Harbaoui geen goede relatie met de Zwitser. Eerst werd hij naar de B-kern gezet, toen uitgeleend aan Charleroi, en dan volgde de C-kern.

Nadien kreeg Harbaoui wel kansen van de Zwitser. Weiler heeft nadien zelfs toegegeven dat hij zich in de spits had vergist. Wel wat te laat vond Harbaoui, die nooit een uitleg kreeg waarom hij nooit geselecteerd werd.

"Bij zijn afscheid kwam hij naar mij en zei hij: Hamdi, ik heb me in jou vergist. Jammer dat hij een jaar nodig had om tot dat inzicht te komen en dat ik nooit een valabele uitleg heb gekregen. Waarom zat ik opeens in de C-kern? Het was toch niet dat ik iemand gedood had of zo? Weiler had een verkeerd beeld van mij en ik ben altijd blijven werken op training."

Harbaoui zelf vindt zichzelf eerder een spits die aan een wedstrijd moet starten en dat was volgens hem vaak het probleem. Hij is geen speler die zich kan bewijzen met korte invalbeurten.

"Het bewijs: toen Weiler me op Kortrijk voor het eerst een basisplaats gaf, scoorde ik meteen. Echt, ik ben een type spits dat 90 minuten op de loer moet kunnen liggen. Het verschil maken in invalbeurten van 15 à 20 minuten is niet evident”, aldus Harbaoui in Het Laatste Nieuws.

Poll: Verdiende Harbaoui meer kansen bij Weiler?

TAGS  I  Harbaoui  I   Anderlecht  I   Weiler

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024