Smaakmaker in Jupiler Pro League vergaat van de pijn: "Enkel morfine helpt"

Smaakmaker in Jupiler Pro League vergaat van de pijn:
Vrijdag 02 december 2016 - 11:06   I  

Ooit scoorde hij voor Lokeren en RC Genk aan de lopende band, maar nu wordt hij achtervolgd door blessures. Net nadat hij was teruggekeerd, kijkt hij alweer aan naar een blessure van twee maanden.

Benji De Ceulaer is momenteel actief bij Westerlo, maar veel hebben de Kemphanen nog niet kunnen genieten van hem. Hij is zwaar op de sukkel met allerlei blessures. Tegen Eupen kwam De Ceulaer verkeerd neer en draaide hij zijn schouder uit de kom. “Mijn sleutelbeen werd losgescheurd van mijn schouderblad”, legt De Ceulaer uit in Het Belang van Limburg. “Het sleutelbeen hebben ze naar beneden getrokken en daar opnieuw vastgeschroefd. De pijn was niet te harden, pijnstillers helpen weinig of niets. Het enige wat werkt tegen de pijn, is morfine. Maar dat kan je natuurlijk niet blijven nemen. Gelukkig ben ik omringd door de juiste personen. Ik heb meteen heel veel steun gekregen van mijn vriendin, de clubdokter, familie, vrienden en ploegmaats. Dat geeft mij een goed gevoel. Ik put er ook moed uit om aan mijn herstel te werken.”

“Ik zou het genezingsproces graag willen versnellen, maar je mag deze blessure niet onderschatten. Je gebruikt je schouder voortdurend en de minste beweging doet heel veel pijn. Dit is gewoon brute pech. Misschien moet ik het maar positief bekijken. Ik ben al blij dat ik niet op mijn nek ben neergekomen. Wie weet wat er dan was gebeurd… ”

TAGS  I  Benji de Ceulaer  I   Westerlo

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024