Serieuze waarschuwing van Bico na massale kritiek van Antwerp-fans

Serieuze waarschuwing van Bico na massale kritiek van Antwerp-fans
Maandag 24 oktober 2016 - 09:10   I   door Redactie

Antwerp won niet bij Lommel en trainer John Bico werd zwaar onder vuur genomen door de Antwerp-fans. Toch is Bico niet zo negatief.

“De juiste spirit is er wel”, zegt Bico in Gazet van Antwerpen. “Het was een verdiend punt, want ik zag inspanningen. En dat goaltje van Lommel? Tja, een fout van ons. Maar we hebben de schouders niet laten hangen. Dat er te weinig voetballend niveau was? Dit is tweede klasse, hé. En ik zag de zin om te winnen. Het resultaat, dat is wat anders. Maar nogmaals: het engagement was er."

Bjorn Vleminckx begon op de bank en enkele grote namen zaten zelfs in de tribune. “In deze groep is iedereen gelijk, en iedereen is capabel om te spelen”, aldus Bico. “Iedereen bij Antwerp kan op het veld, de bank of de tribune belanden. En de week nadien kan het weer helemaal anders zijn. Er kunnen maar achttien spelers op het blad, we hebben keuzes gemaakt. Bij Antwerp zal iedereen moeten beseffen dat 's morgens opstaan en mogen voetballen een mooi recht is. En elke speler zal zich moeten tonen, elke week.”

TAGS  I  Antwerp  I   John Bico

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024