Ryan krijgt pak goals om de oren van Liverpool

Zaterdag 02 december 2017 - 17:53   I   door Redactie

Voor de vierde Premier League-wedstrijd op rij heeft Tottenham niet kunnen winnen. De Spurs bleven bij Watford steken op een gelijkspel.

Watford klom op voorsprong dankzij een goal van Christian Kabasele. Son stelde na 25 minuten gelijk. Kort na de rust moest Tottenham met tien verder na de rode kaart voor Sanchez. Met z'n tienen won Tottenham weer niet. Dembélé en Vertonghen stonden in de basis bij Tottenham.

Liverpool won met 1-5 bij Brighton. Can, Firminho (2x) en Coutinho zorgden voor de goals bij de Reds. Er was ook nog een owngoal van Dunk. Mathew Ryan kreeg er dus vijf om de oren. José Izquierdo mocht invallen bij de thuisploeg. Laurent Depoitre verloor met Huddersfield bij Everton: 2-0.

Poll: Valt Tottenham jou tegen?