Preud'homme haalt uit naar eigen spelers

Preud'homme haalt uit naar eigen spelers
Dinsdag 29 november 2016 - 23:14   I   door Redactie

Michel Preud'homme baalt er stevig van. Club Brugge ligt al in de achtste finales uit de beker. Veel te vroeg en dat strookt niet met de ambities van blauw-zwart.

"Tijdens het eerste halfuur hebben ze ons voetballes gegeven", zegt de coach van Club op de officiële webstek. "Qua voetbal, qua inzet, qua mentaliteit,… Ze hebben ons veel problemen bezorgd. Wij waren blijkbaar niet klaar voor deze wedstrijd en dat is onbegrijpelijk. We hadden alles nochtans in detail bekeken. Bovendien hadden we veel voorbeelden: Oostende, Anderlecht, Gent, die hebben het hier allemaal zwaar gehad."

"Het is jammer dat ik me altijd kwaad moet maken. Ik zou willen dat de energie van de spelers zelf komt en niet dat de technische staf telkens het vuur moet aanwakkeren. Dat is een taak die de spelers morgen zullen krijgen, dat ze zelf het vuur aanwakkeren en niet wachten tot ik me kwaad maak. Ze waren alleszins gewaarschuwd over de voetbalkwaliteiten van Eupen. Bovendien hebben we offensief gespeeld, maar misschien moeten we dat op verplaatsing anders aanpakken."

TAGS  I  Club Brugge  I   Michel Preud'homme  I   Eupen

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024