POLL: Welke speler maakte het meeste indruk op de eerste speeldag?

POLL: Welke speler maakte het meeste indruk op de eerste speeldag?
Maandag 31 juli 2017 - 16:00   I   door Redactie

De eerste speeldag van onze vaderlandse competitie zit erop. Wij blikken eens terug op de eerste wedstrijden en gaan op zoek naar de speler die het meeste indruk maakte. En daar hebben we uw hulp voor nodig!

De eerste kandidaat is Bolat. Hij keepte een geweldige wedstrijd voor zijn nieuwe club Antwerp en zorgde ervoor dat landskampioen Anderlecht niet tot scoren kwam.

Club Brugge begon uitstekend aan de competitie met nieuwkomer Dennis in een hoofdrol. De flankaanvaller scoorde meteen twee keer en was erg bedrijvig met enkele flitsende acties.

Waasland-Beveren zorgde misschien wel voor dé stunt van het weekend door op het veld van Genk een puntje weg te kapen. Aanvaller Gano toonde zijn kunnen en bewees met twee goals, waarvan één in de absolute slotfase, zijn waarde.

Ook Ceballos van STVV maakte indruk. Zijn ploeg won met 3-2 tegen Gent en daar had de Spanjaard een groot aandeel in met zijn twee treffers.

Olayinka is de laatste genomineerde. Hij pakte met Zulte Waregem de ruimste zege van all ploegen (0-5) en eiste een hoofdrol op met drie assists.

Het is aan u om te kiezen wie de meest indrukwekkende prestatie op de mat legde. Stemmen maar is de boodschap!

 

Poll: Wie maakte het meeste indruk tijdens de eerste speeldag?

TAGS  I  ceballos  I   bolat  I   olayinka  I   gano  I   dennis

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024