Opvallend verhaal over Ryan en Club Brugge: "Dat is toch nog clubliefde dat in zijn hart zit"

Opvallend verhaal over Ryan en Club Brugge:
Woensdag 01 maart 2017 - 19:45   I  

Mathew Ryan was in januari het onderwerp van heel wat transfergeruchten. Hij leek een tijdje op weg naar Anderlecht, maar uiteindelijk werd het RC Genk.

Kevin Koekelbergh, die een restaurant uitbaat in Brugge, leerde Ryan goed kennen tijdens diens periode bij Club. Hij vertelt hoe de transfersoap rond Ryan er echt aan toeging. "Je ziet nu duidelijk dat hij heel blij is dat hij in Genk zit en mensen terugziet van vroeger, maar vooral dat hij weer kan spelen. Hij was ook wel graag naar Brugge teruggekeerd, maar dat kon nu niet. Een jaar geleden hebben ze het ook geprobeerd, maar toen stond Mat er zelf niet om te springen. Hij wilde zich toen nog in Valencia bewijzen", vertelt hij in Sport/Voetbalmagazine.

"Hij hoopte deze winter op Brugge, zei wel ‘in het slechtste geval is het Anderlecht’, maar uiteindelijk werd het Racing Genk. Misschien wel best, want over Anderlecht was hij ongerust: ‘Wat denk je, wat gaan de mensen in Brugge zeggen?’ Hij zat er echt mee in. Dat is toch nog een stuk clubliefde dat in zijn hart zit."

TAGS  I  mathew ryan  I   club brugge

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024