Opvallend: Thomas Buffel weg bij Genk?

Opvallend: Thomas Buffel weg bij Genk?
Dinsdag 11 april 2017 - 07:45   I   door Redactie

Thomas Buffel wil graag nog een jaar doorgaan als voetballer. Het is echter nog maar de vraag of dat bij RC Genk zal zijn.

"De club weet dat ik nog een jaar wil voetballen, het is aan hen om te bekijken welke rol ze voor mij weggelegd zien", aldus Buffel, die nog niets hoorde van Genk. "Ik ben al wel gepolst door andere clubs, maar Genk heeft mij nog geen voorstel gedaan. Ik weet ook niet hoe de coach mijn toekomst ziet. Garanties krijg je nergens. Of je nu 18 of 36 bent, je moet je elke week opnieuw bewijzen."

"Voor het verlies van Stephanie en die lange afwezigheid was ik nog altijd één van de dragende spelers", vervolgt Buffel in Het Laatste Nieuws. "Het is niet makkelijk om dat nu opnieuw op te pikken, ik had wel gehoopt om sneller meer minuten te maken om ons nog aan een play-off 1-ticket te helpen. Naarmate je ouder wordt, gaat ritme steeds een grotere rol spelen. Met sporadisch vijf of tien minuten te spelen is het moeilijker om dat ritme te houden dan wanneer je elke week 70, 80 of 90 minuten in de benen hebt. Maar, ik heb nog altijd mijn waarde voor de ploeg."

TAGS  I  genk  I   buffel

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024