Oostende schiet zichzelf in de voet, Club Brugge kan ver uitlopen

Vrijdag 01 december 2017 - 22:16   I   door Redactie

Charleroi en KV Oostende hebben geen afstand van elkaar kunnen nemen. Na een boeiende wedstrijd werd het 1-1. Oostende miste op het einde nog een strafschop. Club Brugge kan verder uitlopen op Charleroi en al een voorsprong van acht punten nemen.

Charleroi stond aan de rust wel 1-0 voor. Vlak voor de rust tikte Tainmont een voorzet van Nurio in doel. Dutoit had geen verhaal. Voordien was het al een bitsig duel geweest met veel gele kaarten. Een doelpunt van Oostende-spits Akpala was terecht afgekeurd wegens buitenspel.

Oostende knokte zich in de tweede helft terug in de wedstrijd. Musona nam de defensie van Charleroi te grazen en trapte in de hoek binnen. Oostende ging er voluit voor in de tweede helft en werd zelfs de betere ploeg. Zivkovic kreeg ook een uitstekende kans om te scoren, maar hij kreeg de bal niet voorbij Penneteau. De beste kans moest dan nog komen. Vanaf de stip miste Zinho Gano enkele minuten voor affluiten. Zo bleef het 1-1.

Poll: Verdiende Oostende de zege?