Onyekuru en Hanni reageren verrassend na controversieel doelpunt

Onyekuru en Hanni reageren verrassend na controversieel doelpunt
Zondag 03 december 2017 - 09:18   I  

Gisteren won Anderlecht met het kleinste verschil op Daknam. In de tweede helft bracht Onyekuru de bezoekers op voorsprong na een discutabele fase. Boucaut schatte de fase echter goed in en keurde het doelpunt terecht goed.

Even kort schetsen: Hanni en Rassoul gaan samen in duel aan de achterlijn. De speler van Lokeren belandt naast het veld, maar aangezien hij nog steeds deelneemt aan het spel heft hij de buitenspelval op. Hanni, die schijnbaar in buitenspelpositie staat, heeft dat onmiddellijk gezien en speelt verder. Hij bedient Onyekuru waarna die kan afwerken.

Na de wedstrijd reageerden de twee protagonisten van Anderlecht op die fase. Onyekuru had onmiddellijk door dat het geen buitenspel was, dus hij twijfelde niet. "Ik wist meteen dat het doelpunt was en daarom heb ik ook onmiddellijk het doelpunt gevierd. Ik twijfelde geen seconde", aldus Onyekuru.

Ook Hanni speelde verder zonder te twijfelen. "Ik zag de speler van Lokeren naast het veld en speelde gewoon verder. Ik heb eens een gelijkaardige fase meegemaakt met KV Mechelen tegen Charleroi. Toen was het Martos denk ik. De scheidsrechter zei toen dat we gewoon moesten doorspelen. Dat heb ik onthouden", aldus Hanni.

Poll: Had u meteen door dat het geen buitenspel was?

TAGS  I  Anderlecht  I   Lokeren  I   Hanni  I   Onyekuru

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024