Onwaarschijnlijke leegloop bij Anderlecht: 'Deze 13 spelers vertrekken'

Onwaarschijnlijke leegloop bij Anderlecht: 'Deze 13 spelers vertrekken'
Donderdag 11 mei 2017 - 12:30   I   door Redactie

Herman Van Holsbeeck mag zich weer aan een zeer drukke transferzomer verwachten. Er zijn tal van spelers die lijken te vertrekken.

Zo moet er gevreesd worden voor het vertrek van vier sterkhouders: Dendoncker, Tielemans, Teodorczyk en Kara Mbodji. Die laatste vertrekt vrijwel zeker. Ook Tielemans en Dendoncker wordt een moeilijk verhaal voor Anderlecht.

Massimo Bruno vindt dat hij niet genoeg speelt en lijkt ook te zullen vertrekken. Rubén keert terug naar Deportivo na zijn uitleenbeurt. Davy Roef hoeft niet meer op kansen te rekenen, net als de uitgeleende Aaron Leya Iseka. RSCA rekent ook niet meer op Dodi Lukebakio en Sébastian De Maio. Dat zijn allemaal uitgeleende spelers.

Allicht zet Olivier Deschacht een punt achter zijn carrière. René Weiler zal volgend seizoen niet meer op hem rekenen. Het is ook maar zeer de vraag of Andy Najar nog zal blijven. Hij aast al een tijdje op een transfer, maar die wens wordt afgeremd door blessures. Diego Capel is dan weer helemaal uit beeld verdwenen bij Anderlecht en lijkt ook geen toekomst meer te hebben bij de Brusselaars.

TAGS  I  anderlecht

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024