Onverwachte Anderlecht-speler: “Tonen dat ik plaats waard ben”

Onverwachte Anderlecht-speler: “Tonen dat ik plaats waard ben”
Maandag 13 november 2017 - 15:05   I  

In januari van dit jaar haalde RSC Anderlecht de relatief onbekende Dylan Lambrecth weg bij FC Luik. Paars-wit verhuurt de 25-jarige aanvaller dit seizoen aan 1B-club Union, maar daar heeft Lambrecth het niet zo makkelijk.

In de competitie moest Lambrecth tot dusver vrede nemen met drie invalbeurten, in totaal goed voor amper 49 speelminuten. Enkel in de beker, tegen KV Oostende, verscheen de aanvaller aan de aftrap.

Toch geeft Lambrecth niet op. “Er heerst een gezonde concurrentie tussen de aanvallers en ik voel dat ik een volwaardige kans krijg. Bovendien wil ik aan Anderlecht tonen dat ik mijn plaats in eerste klasse waard ben. Als ik speel bij Union, sta ik niet zo ver meer van Anderlecht”, klinkt het ambitieus in La Dernière Heure.

Al beseft de speler dat het niet zo makkelijk zal zijn om ooit bij het eerste elftal van paars-wit te geraken. “Ik zeg niet dat ik op een dag bij Anderlecht in de ploeg moét staan, maar ik wil bewijzen dat de club zich niet in mij heeft vergist”, besluit Lambrecth

Poll: Gaat hij ooit doorbreken bij Anderlecht?

TAGS  I  Lambrecth  I   Union  I   Anderlecht

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024