Ontslagen JPL-coach onthult: "Het erge is dat ze me zeiden dat Mourinho niet beter zou doen"

Ontslagen JPL-coach onthult:
Zondag 11 december 2016 - 22:01   I  

Er zijn dit seizoen al enkele ontslagen gevallen in de Jupiler Pro League. Sommige coaches kunnen het niet laten nog even na te trappen.

Zijn ontslag bij Moeskroen zit Glen De Boeck nog steeds dwars. "Vorige week zondag kreeg ik een telefoontje dat ik mij maandag om 10.30u moest melden op de club", vertelt De Boeck bij De Zevende Dag. "Het was mijn vrije dag en ik had gepland om te gaan golfen. Ik vroeg: 'Is het om mijn ontslag mee te delen? Wees dan volwassen en zeg het mij nu.' Maar dat ging blijkbaar niet. Om 10.30u was ik op de club, om 10.45u was ik al weer weg. Hun eerste woorden waren: 'We eindigen hier de overeenkomst.' Er was geen discussie meer mogelijk."

De Boeck heeft weinige goede woorden over voor het bestuur van Moeskroen. "Het erge is dat ze mij 3 weken geleden op een vergadering nog zeiden dat zelfs José Mourinho het niet beter zou doen. Ze gaven me vertrouwen, zwart op wit, en de belofte dat ik tot de winterstop mocht blijven en dat ze dan 5 à 6 spelers zouden halen. Aan de inzet van de spelers lag het zeker niet. Die gasten hebben zich vanaf de eerste tot de laatste minuut 200% gegeven. Maar het ligt gewoon aan de kwaliteit: er is geen ervaring, geen persoonlijkheid, geen scorend vermogen..."

TAGS  I  Glen De Boeck  I   Moeskroen

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024