Nainggolan kan winst van Juventus in topper niet verijdelen

Nainggolan kan winst van Juventus in topper niet verijdelen
Zaterdag 17 december 2016 - 22:28   I  

AS Roma is er niet in geslaagd punten af te snoepen van Juventus. Het ging met 1-0 de boot in, zo heeft Juventus al een voorsprong van zeven punten op Roma.

Juventus begon vurig aan de wedstrijd en dat loonde meteen. Higuain scoorde een prachtig doelpunt. Hij schudde De Rossi van zich af, zette een verdediger in de wind en scoorde daarna met zijn mindere linkervoet. Na dat doelpunt kwam Roma toch wat meer opzetten. Vooral Nainggolan was erg bedrijvig bij de uitploeg. Hij probeerde wat te forceren, maar kon Juventus niet verontrusten.

In de tweede helft was het wat hetzelfde verhaal. Juventus ging achterover leunen, Roma moest maar komen. De uitploeg kon echter weinig gevaar creëren. Roma-coach Spalletti zette daarop alles op alles door De Rossi naar de kant te halen voor de aanvallende El Sharaawy. Bijna loonden die aanvallende intenties meteen. Manolas had dé kans op de gelijkmaker, maar kon net zijn hoofd niet tegen de bal zetten. Veel meer zat er niet in voor Roma. Op het einde moest Roma-doelman Szczesny er zelfs nog voor zorgen dat Juventus niet de 2-0 scoorde.

Juventus - AS Roma 1-0

14' Higuain 1-0

TAGS  I  AS Roma  I   Juventus

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024